Over ons

Wij zijn Saskia & Jan Kees.

In 2015 hebben wij Zas & Fratsen in Vianen geopend. Wij hadden voor ogen om een plek te creëren waar iedereen welkom is en zich welkom voelt. Om inclusive te zijn, zoals dat nu zo mooi wordt aangegeven, om laagdrempelig te zijn. Je komt binnen in onze huiskamer, je voelt je thuis & laat je verwennen met onze producten. Het is altijd wel een beetje chaos bij ons, geen één dag is hetzelfde! 

We streven ernaar om verantwoord met het milieu om te gaan. Daarvoor gebruiken we waar mogelijk producten uit de regio (bijvoorbeeld onze kaas van Kaasboerderij van Rossum, ons brood van Bakkerij van Dijk uit Lexmond, honing van ZoemZoem van lokale bijenvolken), biologische producten of producten met een keurmerk. Onze schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld zijn voor het overgrote deel ecologisch, waardoor de belasting voor het milieu veel minder is dan bij reguliere schoonmaakmiddelen. Dit alles natuurlijk met in achtneming van de regels en de beperkingen opgelegd door de NVWA.

We nemen zoveel mogelijk personeel aan met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of je een “horecamens” bent, spreekt meer uit gedrag, dan uit een behaald papiertje. Op de locatie in Vianen bieden wij dagbesteding aan, aan een medewerker met een beperking. Zij is op dinsdag en donderdag aanwezig om ons te ondersteunen. 

Onze kleurstelling (Vintage bleu, Turquoise holiday & Vibrant red) weerspiegeld onze bedoeling: een beetje ouderwets gemixt met vakantiegevoel & bruisende bubbels, dat is Zas & Fratsen!

Menu